Virtual Desktop.

Met virtual desktop geef je gebruikers toegang tot bedrijfsbronnen zodat ze altijd en overal kunnen werken en zorg er tegelijk voor dat uw data veilig zijn en u aan de regelgeving voldoet.

Windows-bureaubladen en -apps overal uitvoeren.

Met virtual desktop implementeer je Windows-bureaubladen en -apps vanuit het datacenter, of RemoteApp vanuit de GIS-cloud, en voer je ze op allerlei apparaten uit. Medewerkers installeren Microsoft Extern bureaublad-clients en voeren bureaubladen en apps uit op hun laptops, tablets of telefoons en blijven ook onderweg productief.

Snel schalen om te voldoen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

GIS RemoteApp biedt een schaalbaar platform om eenvoudig en voordelig bedrijfsapplicaties te leveren. Voldoe aan de dynamische behoeften van uw bedrijf zonder verrast te worden door hoge kosten voor on-premises infrastructuren en ingewikkeld beheer.

Bedrijfsinformatie centraliseren en helpen beschermen in het datacenter of in de cloud.

Bureaubladen en applicaties worden gestreamd, maar nooit opgeslagen op apparaten van gebruikers: dat beperkt het risico van dataverlies op gestolen, beschadigde of verloren apparaten. Met GIS RemoteApp kunt u uw data centraliseren en beschermen op het vertrouwde GIS-platform.